Fira företaget – 10 års jubileum

· Företagande
Author

Har ditt företag börjat närma sig tio år kan det vara dags att slå på stort och anordna en fest. Att hålla ett event behöver inte vara så svårt, det viktigaste är att du planerar det väl. Vilka ska bjudas och var ska ni hålla evenemanget? Ska det ta plats i företagets lokaler eller i en hyrd lokal?

Fixa snygga dekorationer

Dekorationer är en viktig aspekt för att ett evenemang ska kännas lyckat och välplanerat. Du kan enkelt fixa feststämningen med fina ballonger, varför inte reklamballonger med ditt företagsnamn på? Festliga ballonger kan du hitta på nätet. Ha gärna ett färgtema som går i ditt företags färger – det kommer att ge en härlig känsla.

Att bjuda på

Givetvis måste du bjuda dina gäster på någonting när du väljer att hålla ett tioårsjubileum – men vad? Om du vill göra det enkelt för dig hyr du in en cateringfirma som fixar något bufféliknande med tilltugg och smårätter. Du kan också välja att bjuda på en god kaka och någonting gott att dricka. Allting beror på hur mycket tid och pengar du är redo att lägga på evenemanget samt vilka personer du planerar att bjuda in.